דחוף : הזעת יתר - טיפול אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/07/2003 | 15:42 | מאת: ז'קי

אני סובלת מהזעה בכפות היידיים. שמעתי שיש טיפול ע"י הזרקת בוטליניום בכפות הידיים. האם מישהו התנסה בזריקות כאלו? למי אני יכולה לפנות על מנת לקבל טיפול כזה? האם משהו יכול להמליץ על רופא ?? תודה

13/07/2003 | 18:44 | מאת: יעל

לכי לרופא הומאופט !! ישנם פתרונות יעילים לבעיה !

16/07/2003 | 00:10 | מאת: ז'קי

איזה טיפול קיבלת אצל רופא הומאופט? לפי מה שאני הבנתי, אין כיום שום טיפול שהוא מונע זיעה חוץ מניתוח. ולאחרונה שמעתי גם על זריקות של בוטוליניום. אז אשמח אם תוכלי לומר לי איזה טיפול קיבלת ואיפה?

04/03/2004 | 12:00 | מאת: משה

יעל, אשמח לקבל פרטים על הטיפול אצל ההומאופט. האם את זו שטופלה אצלו ? מאיזו סיבה ? ובאיזה אופן הוא טיפל בך ? האם את מרוצה מהטיפול שעברת ומתוצאותיו ? אודה לתשובתך.

14/07/2003 | 21:49 | מאת: גידי

קראי את ההודעה שלי למעלה... הלכתי לייעוץ, מקווה שהמידע יעזור לך ויחסוך לך שברון לב מיותר גידי.