בעייה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/07/2003 | 01:49 | מאת: יעל

יש ליבעיה, ואשמח לקבל חוות דעת: זכור לי, כי לפני כמה שנים (אולי 5) הייתי סובלת ממצב מסוים - כאשר הייתי מטה את הראש הצידה (ממש הצידה) והייתי נשענית על משהו, הייתי מרגישה ערפול בצורה חזקה מאוד עד שלא הייתי יכולה לראות כלום בליוווי רעשים באוזניים, תופעה שהייתה נמשכת לכמה שניות. המצב הזה חזר אליי פתאום לאחרונה, בצורה ממש חזקה (גם אם הראש לא מוטה לחלוטין) וזה גם ממש מפריע. מה זה יכול להיות?? האם יש סיבה לפנות לרופא? אני בת 18, בריאה באופן כללי.

12/07/2003 | 03:06 | מאת: רמי

האם זה מלווה בסחרחורת בחילות או הקאות?

12/07/2003 | 05:17 | מאת: רמי מור - הומאופט

יעל לפנות לברור ניירולוגי בהקדם על מנת למנוע בעיה עתידית. אל תלחצי. אך גשי מייד לבדיקה דרך רופא המשפחה. בברכה רמי מור

12/07/2003 | 22:29 | מאת: יעל