כאבי ראש בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/07/2003 | 01:15 | מאת: שרון

שלום! אני מילדותי סבלתי מכאבי ראש. הרופא שלי אמר שאלו מיגרנות. יש לי כ"כ הרבה סוגים של כאבים( צד אחד, כאב הולם כמו דופק בראש, כאב בצדדים ובכל הראש.) אני יודעת שיש הרבה דברים שגורמים לי לכאב ואני נמנעת מהם אבל לאחרונה אני סובלת כאבים חזקים במשך כמה שבועות, הכאב התחיל בצד שמאל מהעין וכרגע לאחר שבועיים הכאב חזק ובכל הראש. הרופאים לא ממש עוזרים הם מייעצים לטפל בכדורים ואני התיאשתי מלקחת אותם. וניסיתי טיפולים אנטרנטיבים. אודה לך אם תחזיר לי תשובה בקרוב.

11/07/2003 | 05:13 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב ניתן לטפל במיגרנה בטיפול טבעי אשר התגלה באקראי במהלך טיפול במחלה אחרת לגמרי. באופן אישי הופתעתי עד מאד מיממדי התגובה החיוביים אשר הטיפול הניב ואשר כלל לא תכננתי לייעד אותו למיגרנה – כאמור היה מיועד לבעייה רפואית אחרת. הטיפול מושתת על מרכיבים צמחיים / טבעיים לחלוטין ואינו מכיל נוגדי כאב. במהלך הטיפול פוחתים התקפי המיגרנה עד כדי מינימום . הטיפול הביא למזור בקרב חולי מיגרנה אשר כל סל התרופות לא הייטיב עימם - כולל תרופות המוגדרות מן הדור החדש. את הטיפול פיתח כותב שורות אלה והוא בשורה לסובלים ממיגרנה. הטיפול יעיל בחלק ניכר של המקרים . אסייע לך באם תחפוצי. בברכה רמי מור