מיגרנות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/07/2003 | 19:36 | מאת: אלעד

שלוום אנשים אני צריך עזרה ודחופהה יש לי כמה שאלות אני בן 18 וכל פעם שמעירים אותי באמצע הלילה יש לי כאבים עזים בצד אחד של הראש עם בחילות והקאות אני גם רגיש לאור ולרעש ולפעמים הכאב מגיע גם סתם ככה יש איזה בדיקה שבאמת מוכיחה שכואב לי או שהרופא מסתמך במקרים אלו על מה שהחולה אומר?? אנשים אני חייב תשובה עד היום בלילה תודההה

10/07/2003 | 13:19 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום אלעד ניתן בהחלט לטפל במיגרנה באמצעות טיפול אלטרנטיבי יעיל ומדהים באיכותו. אך לא ממש לא בטיפול להיום בלילה. הטיפול האלטרנטיבי המופלא הזה הביא למזור בקרב מקרים איומים של כאב אשר לא נשלט גם ע"י שלל תרופות המיגרנה הקרויות מדור חדש. רק הטיפול האלטרנטיבי הביא למזור של ממש . אסייע לך באם תחפוץ לאחר שתעבור איבחון ניירולוגי מסודר השולל בעיות אחרות. בברכה רמי מור