כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/07/2003 | 13:35 | מאת: סי

אני סובלת כבר 3 שנים מכאבי ראש הכאבים אצלי הם לחץ בחלק האחורי של הראש ושאני שכובת וקמה אני מרגישה דפיקות בראש ולחץ. היו לי תקופות ארוכות ולפעמים יש רגיעה פניתי למומחים וטוענים שזה לחץ. אני עדין מריגשה לחץ ובזמן האחרון כשאני הולכת לישון עד שאני נרדמת אני לפעמים מתעוררת כי אני מרגישה לחץ בראש שמעיר אותי כמו בהלה אני מרגישה מן לחץ נקודתי בראש ואז אני מתעוררת בבהלה ואני לא יודעת מזה האם אפשר לקבל תשובה אולי הבהלה הזאת אולי מהלב ?

10/07/2003 | 13:21 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך עלייך לעבור איבחון ניירולוגי מקיף והיכרחי. הנה קישור לעיונך בדבר טיפול אלטרנטיבי יעיל : http://doctors.co.il/forums/read.php?f=26&i=65772&t=65749 בברכה רמי מור