מחלת החומר הלבן

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/07/2003 | 19:04 | מאת: נטלי

שלו רב בבדיקת MRI הובכן אצלי חשש למחלת חומר הלבן על מה מדובר? תודה מראש נטלי

13/07/2003 | 22:09 | מאת: ד"ר רונית מוסברג

שלום נטלי, כפי שעניתי גם לפונה אחרת לפורום, אינני חושבת כי האינטרנט הוא המקור הראשון ממנו את צריכה לשמוע מהי האבחנה של מחלתך. הנוירולוג המטפל הוא זה שצריך ואף חייב להסביר לך מהי האבחנה המשוערת או הוודאית בהסתמך על היכרותו אותך ואת תולדות מחלתך. כמטופלת זוהי זכותך המלאה שישוחחו עימך על האבחנה. אין זה מן הראוי שנוירולוג שאינו מכיר אותך כלל יתן לך אבחנה.