הפרעת קשב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/07/2003 | 11:12 | מאת: ענת

כיום אני בת 25, בגיל 21 עם שחרורי מהצבא אימי החליטה להפנות אותי לאיבחון adhd , שם התגלה (לאחר 21 שנים!!!) שיש לי הפרעת קשב והיפראקטיביות. טופלתי בריטלין מה שעזר לי לעבור את המבחן הפסיכומטרי ברמה גבוהה מאוד (מה שהפתיע אותי- מעולם לא הייתי טובה בלימודים), לאחר הלימודים הפסקתי את הטיפול. כיום, משהתחלתי ללמוד מקצוע, אני מנסה למצוא חומר באינטרנט על ויטמינים או תרופות חליפיות לבעיה אך אני לא מוצאת ובכלל בכל המאמרים מתייחיסים לכך שהבעיה נמצאת אצל ילדים.... אין התייחסות לבעיה אצל בוגרים. האם תוכל לעזור לי למצוא תחליף טבעי לריטלין??? או לחילופין להפנות אותי למאמרים בנושא ההפרעה בבוגרים? בתודה מראש ענת

03/07/2003 | 11:42 | מאת: יפעת

שלום ענת. כדאי לך לפנות לאתר:www.elbaum.com את יכולה לקרוא שם על שיטת אלבאום שעזרה כבר לאלפי ילדים ומבוגרים. אני מטפלת בשיטה ומאד ממליצה. יש באתר תאריכים של פגישות היכרות בהן מוסברת השיטה. בהצלחה!

06/07/2003 | 01:39 | מאת: רמי

ענת שלום כתבה בנושא מאתר סטארמד: http://www.starmed.co.il/Children/ADD בנוסף פורום ספציפי בנושא בתפוז עם קישורים לכתבות מאמרים וכו' http://www.tapuz.co.il/forums/main/anashim.asp?id=694 בהצלחה רמי