אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/07/2003 | 15:43 | מאת: מ.ל

בעלי סובל כבר זמן רב מסחרחורות עד כדי ניתוק מהסביבה למס' שניות שלאחר מכן חש בילבול ושכחון נאמר לו שזה יכול להיות סוג של אפילפסיה למרות שEEG ו CT יצאו תקינם הוא נשלח לבצע EEG לאחר לילה ללא שינה רציתי לדעת האם באמת זה יכול להיות אפילפסיה ואם כן מהן ההשלכות של זה בחיים. ומה זה בכלל. תודה

06/07/2003 | 02:01 | מאת: רמי

שלום זה יכול להיות אפילפסיה (EEG אחד תקין לא שולל) אך לא וודאי ולכן הוא נשלח לבדיקות נוספות. לגבי שאר שאלותיך מידע כללי תמיכה וכו' אני ממליץ שתפני לאתר של אי"ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה. שם תוכלי למצוא מידע רב (הכתובת - http://go.to/eyalisrael ) בהצלחה רמי