רעידות בעפעף תחתון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/06/2003 | 18:23 | מאת: גלי

שלום, מזה שבוע הנני סובלת מרעידות בעפעף תחתון של עין שמאל. לא היה לי את זה בעבר. שמתי לב שזה התחיל מספר ימים לאחר פרידה כואבת מחבר וכנראה כתוצאה מלחץ רב וחרדה בה אני נמצאת, אולם גם כשאני רגועה זה מרצד. זה יכול להפסיק לפעמים אבל תוך זמן קצר זה מופיע שוב וזה לא נותן לי מנוחה. זה מאד מפריע לי בתחושה וגם מבחינה אסטטית. האם זו תופעה שאמורה לחלוף מעצמה??? האם זה דורש בדיקה כדי לוודא שלא מדובר בבעיה חמורה אחרת??? עוד נתון ששמתי לב זה שמדי פעם כואב לי הראש בצד שמאל אבל זה כאב שחולף תוך זמן קצר ללא אקמול אך התחושה היא כמו מעין דקירות כאלה. הבוקר גם שמתי לב שעין שמאל מאד אדומה כמו כתוצאה מיובש אז שמתי טיפות עיניים. אבל האם כל זה יכול להצביע על איזה בעיה מתפתחת באזור זה של הראש??? או שזה פשוט עצבים כתוצאה ממתח וזו תופעה האמורה לחלוף??? אחרי כמה זמן אם לא עובר רצוי לגשת לרופא ואיזה בדיקות הנ"ל אמור להמליץ לי לבצע?? המון תודה לעזרתך, בברכה גלי.

12/07/2003 | 13:01 | מאת: אתי שם בדוי

אתם רואים שלוא עונים לכם אז תשאלו אחד את השני מי שמנוסה בדבר ממש עוגמת נפש צאו מהאתר הזה