מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/06/2003 | 15:25 | מאת: rona

שלום. אני בת 14 וחצי כבר הרבה שנים שאני סובלת מכאבי ראש חזקים,בכל יום יש לי כאבי ראש בערך 3 פעמים בשבוע יש לי התקפים ממש חזקים .... הכאבים כאילו תופסים את המוח ולא עוזבים אני רואה לפעמים שחור בעיניים ..הראיה שלי מעולה הייתי אצל רופא והכל מצויין אבל הרבה פעמים יש לי תשתוש בראיה ומתחילים כאבי ראש בלתי מוסבלים..הייתי אצל רופא והוא אמר לי שיש לי מיגרנה אבל הוא אין תרופה בגילי שיכולה לעזור לי והוא הביא לי תרופה להרגעה זה ממש לא עוזר אולי יש משהו אחר שאתה יכול להמליץ לי?! ומה פשר המחלה מיגרנה??? תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!

07/07/2003 | 10:23 | מאת: מוטימוט

שלום רב אני מטפל בכאבי ראש ומיגרנה בביה"ח איכילוב. ניתן להקל משמעותית על הבעיה בעזרת צמחי מרפא ודיקור סיני. אשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף בברכה מוטי