כאבים לא רציפים בבוהן

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/06/2003 | 15:32 | מאת: חוה

שלום לנוירולוג, חצי שנה של כאבים לפרקים בבוהן ראשונה בכף רגל ימנית. אין בעה אורטופדית - נבדק וצולם ונבחן ע"י שני מומחי אורטופדיה שונים. כדורי וויוקס לא משפרים . עוזרים מעט , מנפחים את כף הרגל, וכשחדלים להשתמש בהם - הכאבים חוזרים. האורטופד טוען שאולי יש שם בעיה עם עצב ש"זורק" כאבים לכל עברא. מה דגעתך? זה בתחום הנוירולוגי? יש פתרון? אשמח לתשובה ו- תודה רבה. חוה

23/06/2003 | 11:41 | מאת: מוטימוט

שלום רב ניתן לטפל ולהקל משמעותית על כאבים לא מוסברים בעזרת דיקור סיני. אם לא נמצא כל ממצא פטלוגי את יכולה לקבל טיפול בכל קופ"ח בארץ. אשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף בברכה מוטי - מטפל בדיקור בביה"ח איכילוב