כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/06/2003 | 15:23 | מאת: מירנדה

בת 45, סובלת שנים רבות מכאבי ראש. בשנים האחרונות בנוסף לכך, יש לי רגישות מאוד גבוהה בעיניים לאור , כאשר אני מתרגזת יש לי אובדן תחושה הקודקוד הראש בצד ימין. התחלתי גם לסבול מעליות וירידות בלחץ הדם. דבר חשוב נוסף- היתה לי ירידה משמעותית בכושר הקוגניטיבי שלי בשנתיים האחרונות. מה מרמזים ממצאים אילו? מה עלי לעשות? למי עלי לפנות? בתודה מראש- מירנדה.

23/06/2003 | 11:45 | מאת: מוטימוט

שלום רב דיקור סיני לכאבי ראש יעיל בהרבה מאוד מקרים. אני מטפל בביה"ח איכילוב בכאבי ראש ומיגרנות - במיוחד לאלה שלא מגיבים לטיפול תרופתי. אשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף בברכה מוטי

24/06/2003 | 08:20 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית-

טיפול קינסיולוגי יאבחן ויטפל בגורם למיגרנות. הגורם האינדבידואלי למטופל. איבחון הגורם הוא ע"י קבלת משוב מן הגוף- מוח- תת-מודע של המטופל. הטיפול משלב בדיקות שריר עדינות כאמצעי איבחון, שיחה, דמיון מודרך, פרחי באך... הגוף זוכר ויודע הכל על עצמו. כול-טוב