מיגרנה-טיפול מונע

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/06/2003 | 15:31 | מאת: עדי

דוקטור שלום רב, אני בן 30 וסובל באופן כרוני מכאב ראש ומיגרנה. אני נוטל תרופת "אימטרקס" בעת הצורך וציתי לדעת על איזה טיפול מונע היית ממלציץ לי בכדי להקטין את תדירות של המיגרנות. תודה

21/06/2003 | 02:56 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב ניתן לטפל במיגרנה בטיפול טבעי אשר התגלה באקראי במהלך טיפול במחלה אחרת לגמרי. הטיפול הביא למזור בקרב חולי מיגרנה אשר כל סל התרופות לא הייטיב עימם - כולל תרופות המוגדרות מן הדור החדש. את הטיפול פיתח כותב שורות אלה והוא בשורה לסובלים ממיגרנה. הטיפול יעיל בחלק ניכר של המקרים . אסייע לך באם תחפוץ. בברכה רמי מור

23/06/2003 | 17:18 | מאת: עדי

אני שמח לשמוע כי קיים טיפול כזה, אנא מסור לי את פרטייך על-מנת שאוכל ליצור איתך קשר. תודה