כאבי ראש, ורדימות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/06/2003 | 10:17 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי שני נושאים שרציתי לשאול לגבם : 1. יש לי כאבים בראש יותר נכון כמו ההרגשה היא כמו קצר חשמלי, הכאב אינו ארוך בערך 1-2 דקות ולפעמים פחות היתי אצל נורולוג עשיתי סי.טי ואין תשובה לכאבים זה בא בדרך כלל שאני עצבנית ויש מצבים שזה סתם אני יכולה לדבר אם משהו ופתאום זה יקרה בלי סיבה לכמה שניות וזהו כאילו כלום לא קרה - מה לדעתך זה והאים ניתן לטפל בזה (הרופה נתן לי כדורים נגד כאבים אבל הם מרדימים) 2. יש לי מצבים שנרדם לי היד ימין ואחרי זה כל חלך הימיני של הפנים כולל השפתיים, הלשון. ממה זה נובע?? אודה לך על התיחסותך דנה.

23/06/2003 | 11:48 | מאת: מוטימוט

שלום דנה ניתן לטפל ביעילות בכאבי ראש, במיוחד באלה ללא "סיבה" נראית לעין. אני מטפל בביה"ח איכילוב בכאבי ראש ומיגרנות, ואם תרצי מידע נוסף אשמח לעמוד לרשותך בברכה מוטי