מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/06/2003 | 15:42 | מאת: שגיא

דוקטור שלום רב אני כבן 19 ונבדקתי אצל הרופא בגלל כאבי ראש חוזרים והוא קבע שיש לי מיגרנות בעקבות סדרה של שאלות שהוא שאל אותי בקשר לכאבי הראש שלי רציתי לדעת אם יש פתרון למיגרנות ואם כן מהו איזה סוג של כדורים יעזרו לי כי בינתיים ניסיתי רק אופטלגין ואדוויל והם לא כל כך עזרו הם רק הרדימו אותי והכאב ראש עובר לי בד"כ אחרי השינה (לא תמיד) דבר אחרון שרציתי לדעת זה האם מיגרנה היא מחלה תורשתית ואם כן מה הסיכוי שילדי יסבלו ממיגרנות

14/06/2003 | 05:04 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב מיגרנה ניתנת לטיפול משלים בלא כדורי משככי כאבים. הטיפול מכיל הרכב צמחי אשר התגלה כיעיל כטיפול במיגרנה במהלך טיפול במחלה אחרת לגמרי ( שאינה קשורה בכאב ). למרבה ההפתעה הטיפול הוריד את שככיות הופעת המיגרנה בלמעלה מ 90% והביא למזור בקרב חולים אשר אף חדלו כלל להגיב לסל משככי הכאבים. אסייע לך באם תחפוץ. בברכה רמי מור