תרופות לפרקינסון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/06/2003 | 16:02 | מאת: יוסי

אבי לוקח כדורים פקמרץ ודופיקר ובעבר גם פרגולייד. המינונים משתנים כל פעם , הרבה פעמים גם לא במרווחים קבועים והרבה פעמים הוא לא לוקח את כל הכדורים . הוא לא רוצה לשתות את הכדורים , וטוען שהכדורים לא מועילים והרופאים כל פעם משנים מינונים מוסיפים או משנים כדורים וזה נמאס לו. האם בין הכדורים הנ"ל יש קשר כלומר חיייבים לקחת את כולם ? האם ניתן להשתמש רק בדופיקר ובפקמרץ ל ל א פרגולייד ? המצב של אבי מחמיר במהירות , הוא אינו יכול לנוע או לקום ללא עזרה ואינו צלול , סובל מהזיות , רואה דמויות ושוכח מה הוא רוצה לומר . ושום דבר לא עוזר. האם מישהו יכול לעזור? האם יש תרופות או טיפול אחר ? האם ייתכן שהתרופות רק מחמירות את המצב ? מצפה לעזרה דחוף תודה

16/07/2003 | 09:15 | מאת: מאיה

היי יוסי גם אבא שלי סובל ממחלה זו . הכדורים אמורים לעזור בתפקוד היומי בהשלמת החומר החסר שנקרא "דופה" . ידוע ששימוש לאורך טווח בכדורים גורם להם להיות פחות אפקטיבים . ריבוי התרופות גורם לתסכול מסוים גם אצל אבי . יש באינטרנט אתר של אגודת פרקינסון בישראל ויש שם הרבה חומר וגם פורום שאלות ותשובות של רופאים וחולים במחלה אני בטוחה שיוכלו לעזור לך שם הרבה אנשים מנסיון אישי. בהצלחה מאיה