הרגשת נימול בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/06/2003 | 23:38 | מאת: אור23

לפני כ-8 חודשים התחלתי להרגיש באופן פתאומי הרגשת נימול בראש כאשר נקודת המוקד היא מאחורי האוזן הימנית ,המקרין על החלק הימני של הראש.תופעה זו עקרונית קבועה אך באינטנסיביות משתנה.בשעת שינה כמובן אינני מרגיש זאת. צילומי CT עברו בהצלחה ז"א ללא גילוי חריג. האם למישהו יש מושג ממה זה נובע? בבדיקת דם התגלתה רמה גבוהה של טריגיליצידים בערך 400 . האם יש קשר? אשמח לשמוע חוות דעת בנושא,ואם מישהו/מישהי חווה תופעה זו אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש אור23

11/06/2003 | 23:22 | מאת: דני החייל

אני כמה ימים סובל מתופעה דומה. ועדיין לא יודע ממה זה נובע. גם אצלי הטריגלצירידים גבוהים אך ברמה נמוכה יותר משלך.

12/06/2003 | 13:54 | מאת: אור23

דני שלום, האם תוכל לפרט יותר בבקשה? תודה.