טרשת נפוצה - פיתוח נוגדנים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/06/2003 | 22:45 | מאת: הדסה

שלום רב, הנני משתמשת בזריקות בטאפרון כ-3 שנים. לאחרונה קראתי כתבה באתר האינטרנט: http://healthology.com על כך שייתכן ולאחר תקופה מסויימת הגוף מפתח נוגדים מסוימים המבטלים את פעולת התרופה. עפ"י הכתבה מומלץ לעשות בדיקה הקובעת באם הגוף פיתח כבר נוגדנים לתרופה. רציתי לדעת מהי הבדיקה הנ"ל , והאם אפשר לערוך אותה.... (אם כן אז איפה? איזה סוג של בדיקה זו? ) בתודה מראש, הדסה.

11/06/2003 | 12:09 | מאת: לידיעתך

כדאי לך אולי לבדוק את הבאים: http://www.lowdosenaltrexone.org/ldn_and_ms.htm שמן דגים ממקור טוב ואמין (עבר בדיקות לשלילת המצאות מתכות ובעיקר כספית) אכילה מרובה (2-3 פעמים בשבוע) של דגי ים כמו ALASKAN SALMON אכילתה מרובה של פירות, ירקות קטניות ודגנים (עדיפות לאורגניים) והורדה בצריכת שומנים רויים מהחי, כולל בשר כמובן. ויטמין B 12 במינון גבוה Acetyl-L-Carnitine Alpha Lipoic Acid CoQ10 במינון יחסית גבוה Sphingolin: extracted myelin shealth אני ממליץ לך בכל לב לראות נטרופט/ית טוב/ה כדי להתאים לך תכנית אישית ומינונים. כמו כן דרוש מעקב צמוד של בדיקות דם ובדיקות לחוסרים הורמונליים שכה חשוב במחלה זו.