הזעת יתר...

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/06/2003 | 19:03 | מאת: חי

יש לי בעיה בעיה של הזעת יתר כאשר אנשים מסמיקים נהים קצת אדומים אני נוטף זיעה וזה על כל דבר... הייתי אצל פסיכולוג רפואה סינית... שום דבר האם יש פתרון לכך ההזעה היא רק בפנים יותר במצח זה מאוד מציק לי הזרקת בוטוקס.... או כל טיפול אחר שיוכל לעזור לי... תודה...

07/06/2003 | 23:21 | מאת: דניס104

שלום חי רוצה אני לומר לך ,שאתה יכול לשאול בלי בעיות את כל אחד מהרוקחים,על תכשיר בשם אנהידרול!!!! אתה חייב לנסות להתעניין . אני סבלתי רבות מהזעת יתר בבית השחי בשנים האחרונות וכל בדיקה ,כל רופא, כל רעיון,עד שלשימחתי היתוודעתי למוצר הזה אנא ממך נסה אתה וכל מי שזקוק לזה ,תישאל אם זה גם טוב לפנים בהצלחה דניס

08/06/2003 | 07:20 | מאת: חי

שלום לך דניס אני מאוד שמח על תגובתך ... את יכולה לפרט יותר על התכשיר הזה שקראת לו אנהידרול .... האם הוא באמת יטפל בהזעת יתר בפנים ? האם את הבראת ממנו , האם זה עזר לך..... אשמח לשמוע ממך...