לד"ר אשכנזי!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/06/2003 | 11:26 | מאת: אורה

רציתי לשאול אותך שאלה שאני מקווה שאוכל להסביר לך אותה בצורה כזו שתבין מה הבעיה. בתקופה האחרונה אני מרגישה כאילו הכתף הצוואר והראש תפוסים. קשה לי להפנות את הראש ימינה או שמאלה וכאשר אני עושה רוורס עם הרכב אני מרגישה כאב חד. לפעמים אני מרגישה בחיבור בין הצוואר לראש מעין דפיקות כמו דפיקות לב שגורמות לי לחץ בראש. לפעמים אני מרגישה גם לחץ בראש וכאילו טפטוף בתוך הראש. האם זה קורה בגלל חוסר שינה או שינה לא נוחה? בגלל עייפות אולי? כי אני עובדת קשה ובלחץ. מה אני צריכה לעשות? האם לגשת לנוירולוג? אני בת 52. בתודה מראש וחג שמח!

05/06/2003 | 20:30 | מאת:

אורה שלום עושה רושם שהינך סובלת מבעייה בעמוד השדרה הצווארי. מומלץ שתפני לנוירוכירורג או אורטופד המומחה לבעיות עמוד שדרה לשם בדיקה וייעוץ. ד"ר אשכנזי

08/06/2003 | 14:44 | מאת: אורה