כאבי רא ש חזקים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/06/2003 | 11:01 | מאת: מיטל

שלום שמי מיטל ואני בת 23 יש לי כאבים חזקים בקרקפת לש ראש וכובד על האוזניים שסותם לי על האוזן והאף ? הייתי רוצה לדעת מה התסמינים של גידול בראש? בתודה, מיטל

07/06/2003 | 09:09 | מאת: רמי מור - הומאופט

מיטל שלום רב במידה וטרם עברת כל ברור רפואי ראשוני אשר בחן את הסיבות להופעת כאבי הראש כפי שפורט על ידך - עשי זאת בדחיפות ובלא דיחוי. פני מייד לרופא המשפחה אשר יפנה אותך לברור ניירולוגי -זאת לפני כל פנייה טיפולית אלטרנטיבית מכל סוג שהוא. רק לאחר שכאבי הראש שלך יבחנו במלא היקפם בברור קונבנציונלי ניירולוגי ובמידה ויתברר כי מדובר במיגרנה ( תקוותי שלא ) או אז ניתן לסייע בטיפול אלטרנטיבי טבעי בלא משככי כאבים. אשמח באם תעדכני את האי מייל שלי בדבר תוצאות הברור המחוייב המציאות. בהצלחה רמי מור