מגרנה וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/06/2003 | 22:25 | מאת: ג'יסי

שלום רב... איך מטפלים בבעיה?? האמצעי הטיפולי השכיח בשימוש, הערכה אישית של הרופא לגבי יעילות הטיפול הנבחר,תופעות לוואי שכיחות?? האם הרופא רואה מקום לשילוב טיפול טבעי בבעיה עם טיפול קונבנציונלי ואם כן כיצד?? תודה מראש...

06/06/2003 | 11:04 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

לג'סי הטיפול הרצוי הוא טיפול בגורם למיגרנות. טיפול במיגרנה עצמה ע"י דיכוייה באמצעות תרופות שונות, אינו מטפל בגורם לה. טיפול קינסיולוגי מאבחן ומטפל בגורם למיגרנה. בקיצור תהליכים. ניתן להיעשות במקביל ובשילוב טיפול קונבנציונלי. ללא תופעות לוואי. באתר טבעלייף קיים פורום קינסיולוגיה.