סחרחורות והתעלפויות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/06/2003 | 09:45 | מאת: גל

שלום ד"ר לוסוס שמי גל ואני כיום בן 28 לפני כשנתיים החלו להופיע אצלי סחרחורות בתכיפות של שבועות מספר ובמקרים בדידים אף מלווים באיבוד הכרה.(סינקופה). אני חייב לציין כי אחת ההתעלפויות אף קרתה בהיותי במצב ישיבה ללא כל תנועה מסוימת. בשבועות האחרונים יש החמרה במידת מה, אמנם לא התעלפתי אך אני גם סובל מכאבי ראש בקודקוד הראש שמגיעים בתכיפות של יום יומיים (כאב חד מאוד שנמשך כשניה), ביחוד שכאני משנה תנועה או במאמץ. אני ממש מיואש וקשה לי מאוד לתפקד בעבודה וגם בבית אני די מותש. במהלך השנתיים עשיתי מספר בדיקות : בדיקות דם - תמיד היו תקינות מרפאת סחרחורת - בדיקות תקינות נוירולוג - בדיקה ויזואלית ותנועתית של הראש תקין , אולם לא נשלחתי ל CT. רופא עיניים - אין ממצא מיוחד מלבד שורידים ביניים מעט צרים ויתכן כי גם בראש הם כך. יש לי צילינדר בעיניים (מספר אחד בשני העייניים ) יש לציין גם שעבודתי היא מול מחשב כל שעות היום. לפני כמה שניים עברתי תאונת וויפלש אולם הרופא שלי אמר שלאחר כמה שנים אין זה קשור. מה לדעתך קורה איתי? האם אני צריך להתעקש על בדיקת CT ? מה לדעתך עליי לעשות?

09/06/2003 | 01:35 | מאת: מוטימוט

שלום רב דיקור סיני יעיל לסוג זה של סחרחורת. תוכל לקבל פרטים בקופ"ח בה אתה חבר. בברכה מוטי