רעידות ידיים+התעלפויות "הצילו"

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/06/2003 | 18:07 | מאת: אייל

ד"ר יקר, אנא ממך עזור לי. אני בחורה בשנות ה-30 לחיי. בערך בחצי שנה/שנה אחרונה אני מרגישה שהידיים שלי רועדות, כאשר אני אוחזת בדברים. בנוסף יש לי התעלפויות רבות, כאשר אני נמצאת בבית. אני מנסה לשלוט בזה, בכך שאני נופלת אני מכופפת ברכיים ומורידה בעדינות ראש לפנים. כך שהראש מונח בין הרגליים.(ישיבה בדוואית). הדבר מאוד מטריד אותי. כתוצאה מכך שחברתי שמה לב לשתיי תופעות הללו היא הפנתה אותי אל רופא נוירולוגיה. היא בחנה אותי בכך שהחזקתי בידי בקבקוק מים וידיי רעדו. איזה בדיקות אני אמורה לעשות, אם בכלל? אודה לך אם תענה לי בדחיפות, אני מאוד מודאגת. תודה רבה וחג שבועות שמח.

01/06/2003 | 18:22 | מאת: אייל

ד"ר יקר בנוסף לכך רציתי להוסיף, שיש לי דקירות חזקות בראש. כמו מחטים שדוקרים בלי הכנה מראש. כאבים חזקים. וגם הירדמות בכפות ידיים באזור של מתחת לזרת - בגבעה מתחת. לוקח זמן שאני פותחת וסוגרת כפות ידיים כאגרופים, ורק לאחר זמן מה ההירדמות עוברת. ד"ר יקר מה לעשות???..