רגליים וידיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/05/2003 | 17:29 | מאת: טורק

אני סובל מבעיות חוט השידרה בזמן אחרון נוספו הרגשות לא נעמות ברגליים ובידיים כבדות ולעתים גם בעירה לפי דברי הפזיוטרפיסט הוא חושב שזה בעיה נוירולוגית בשם "כפפות".האם יש טיפול עבורי או אני חייב להיות אצל רופא מיקצועי?

01/06/2003 | 13:54 | מאת: מוטימוט

שלום רב כאבים בחוט השדרה עם הקרנות שמקורן עיצבי יכולות להיות מטופלות היטב בעזרת דיקור סיני. אשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף בברכה מוטי

01/06/2003 | 20:57 | מאת: טורק

אשמח לקבל פרטים נספים בקשר לדיקור סיני-רצוי כתובת באזור הצפון סביבת נהריה.תודה!

05/06/2003 | 20:33 | מאת:

טורק שלום כדאי מאד שתפנה לייעוץ מקצועי לפניח שאתה פונה לכל מיני "מעלים באוב" שישמחו לקחת את כספך ולטפל בך בטיפולים שונים שיעילותם מפוקפקת. כדאי מאד שקודם כל תאובחן בעייתך ורק לאחר מכן תוכל לקבל המלצה לטיפול מתאים. ד"ר אשכנזי