כאבי ראש עונתיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/05/2003 | 20:28 | מאת: ענבר

אני סובלת כ - 5 שנים מהתקפים של כאבי ראש בקיץ. ההתקפים חדים ונמשכים מספר שניות בכל פעם. הכאב מופיע באזור הרקות, ברקה אחת לסירוגין. ההתקפים אקראיים, ז"א שלא הצלחתי להבחין בגורם לכאבים או בתנאים סביבתיים מוגדרים הגורמים להם. הדבר מטריד אותי ואשמח לקבל חוות דעת מלבד הפנייה לרופא לבדיקה. בתודה מראש ענבר.

28/05/2003 | 22:18 | מאת: אמה

ענבר שלום, גם לי יש בדיוק את אותם כאבים בדרך כלל ברכה שמאלית. זה נמשך כשבריר שניה אבל נורא כואב ומלחיץ, ההרגשה היא כאילו משהו מתרסק לשניה. אני בת 38 ואני שמתי לב שזה קורה לי יותר לקראת מחזור חודשי ... לא בטוחה במאת האחוזים.

01/06/2003 | 13:58 | מאת: מוטימוט

שלום רב אני מטפל בדיקור סיני בביה"ח איכילוב, המחלקה הנוירולוגית, ביחידה לטיפול בכאבי ראש. בעייתכם מוכרת וניתן לטפל בכאבי ראש אלה ולהקל משמעותית בעזרת דיקור סיני וצמחי מרפא. אשמח לעמוד לרשותכם עם מידע נוסף בברכה מוטי

05/06/2003 | 21:27 | מאת: ענבר

אמה שלום! אני בת 19 ולא שמתי לב לגורם מסויים לכאבים. גם לי הכאבים בדרך כלל ברכה השמאלית אבל לא לקראת המחזור בהכרח.