כנכה צה"ל איך אפטר מאפילפסיה?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/05/2003 | 12:44 | מאת: אבישי

לפני 5 שנים וחצי נפגעתי באורך אנוש בראש, בבטן ובירך שמאל. בביה"ח לווינשטיין חטפתי התקף אפילפטי ומאז עד היום אני נוטל תרופות כגון: 'אפנוטין' 'פנוברביטון' ו'דפאלפט' לפי המלצתו של ד"ר פנחס לרמן. ההתקפים נעלמו, אך אי לקיחת תרופות, שתית יין וכדומה גורמים לי להתקף. מה עושים?

01/06/2003 | 13:27 | מאת: מרלין

קודם כל עם תרופות של אפילפסיה לא שותים אלכוהול.עם אלכוהול יהיו תמיד התקפים.וזה שאתה נכה צה"ל זה לא אומר שאתה צריך להתפטר מאפלפסיה. האפלפסיה מלווה אותנו עד הקבר. גם אם אתה לא נכה צה"ל. וחוץ מזה שהאפלפסיה לדעתי המחלה היפה ביותר מכל המחלות.אני חולת אפילפסיה כבר 34 שנים ואני יכולה להגיד לך שהיא מחלה יפה מאוד.

15/07/2003 | 21:32 | מאת: מוקה

מרלין שלום כחולת אפילפסיה ברצוני לשאול באם יש לך ידע או \ ו ניסיון בכל הקשור לפוריות,הריון ולידה. אשמח לתגובתך בנדון. בתודה מראש מוקה.