חוסר תחושה זמנית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/05/2003 | 20:50 | מאת: רותי

אני מטופלת בקומדין בגלל פרפור כרוני. בת 44. היה ממצא של כרישי דם בליבי בבדיקת TEE שנערכה לפני כשנה. לאחרונה הPT שלי היה בסביבות 2 ולעיתים אף נמוך מזה. לפני כשבועיים הייתה לי לכמה שעות חוסר תחושת הרדמות של הפה והלשון. דיברתי בכבדות. עבר לבד. נבדתי על-ידי נוירולוג לא מצא שום ממצא. האם יכול להיות שאיזה כריש דם מטייל לי בגוף ? איך אדע ? מה לעשות ? תודה אני מטופלת בקומדין בגלל פרפור כרוני. בת 44. היה ממצא של כרישי דם בליבי בבדיקת TEE שנערכה לפני כשנה. לאחרונה הPT שלי היה בסביבות 2 ולעיתים אף נמוך מזה. לפני כשבועיים הייתה לי לכמה שעות חוסר תחושת הרדמות של הפה והלשון. דיברתי בכבדות. עבר לבד. נבדתי על-ידי נוירולוג לא מצא שום ממצא. האם יכול להיות שאיזה כריש דם מטייל לי בגוף ? איך אדע ? מה לעשות ? תודה

22/05/2003 | 08:52 | מאת: נועה

זה נשמע כמו TIA (אני לא רופאה),לפי דעתי את צריכה לגשת למיון,בית חולים ולעבור בדיקות

24/05/2003 | 14:22 | מאת: רותי

מה זה TIA?