מיגרנות ותופעות אחרות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/05/2003 | 11:34 | מאת: נטלי

שלום,שמי נטלי,בת 22,סובלת ממיגרנות קשות מגיל 8.(לפחות התקף 1 בשבוע) ניסיתי את כל סוגי התרופות (גם החדשות כגון:אימיטרקס,אלטרולט,ריזלט ועוד הרבה אחרים) לאחרונה התחלתי טיפול בדיקור סיני. בינתיים הטיפול עוזר (לא לגמרי) ההתקף החזק שמתחיל לי לפני הווסת עדיין ממשיך. אך עדיין יש משהו שמציק לי בגלל שבעיקר בחצי שנה האחרונה, יש לי תחושה של כאבי ראש שלא תמיד נראים כמיגרנות,הרבה סחרחורות (לפעמים עד כדי עלפון) המון בחילות ולפעמים גם כשיי נשימה.(ל"ד נמוך)ותחושת עייפות מתמדת!! נבדקתי אצל המון נוירולוגים,עשיתי בדיקת CT לפני כ-4 שנים ונבדקת גם אצל רופא מ"ש. אף אחד לא מביא לי הסבר ברור לתופעה,בינתיים אני סטודנטית שקשה לה מאוד לתפקד בחיי היום יום,יש לי תחושה שפה לא מדובר במיגרנה. אשמח לכל המלצה ממך.

23/05/2003 | 05:43 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב מי יודע אולי מכאן יבוא עזרך. הטיפול במיגרנה הוא בשורה לחולים. הוא טבעי צמחי ונתגלה באקראי. במהלך טיפולי בחולה במחלה אחרת ( שאינה כרוחה בכאב ) נתקבל דיווח על היעלמות מיגרנה בקרב החולה. לאחר בדיקה נוספת על מקרים נוספים נתברר כי הטיפול מפסיק את מעגל התקפי המיגרנה באופן יוצא מן הכלל. הטיפול האלטרנטיבי המופלא הזה הביא למזור בקרב חולים אשר חדלו שכמותך להגיב לסל תרופות נוגדי הכאב גם אלו הנחשבות מן הדור החדש. אסייע לך באם תחפצי בפנייה לאי מייל. בברכה רמי מור