המלצה דחופה לנוירולוג מומחה במיוחד לסרטן

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/05/2003 | 17:13 | מאת: יהונתן

לאמי נמצאו גרורות סרטן במוח, אבקש להמליץ לי על הנוירולוג הטוב ביותר שמתמחה בסרטן. זה מאוד קריטי ודחוף. תודה.

19/05/2003 | 23:00 | מאת: עומר-בת

יהונתן שלום, לאבא שלי היה גידול במוח אז לי ולמשפחה שלי יש "נסיון". אתה מבקש המלצה על נוירולוג ואני מציעה לך לפנות לרב פירר: 03-5777000/1 ותקבל ממנו המלצה לפי סוג הגידול ,על טיפול בארץ או בחו"ל ושמות של מומחים. אני לא מכירה מישהו שיש לו את הידע ואת ההכרות עם רופאים וטיפולים כמו לרב. לקבל המלצות על רופאים בפורום זה לא רעיון טוב. אנימצרפת את האי.מייל שלי ואתה מוזמן ליצור איתי קשר ,אני אנסה לעזור [email protected]

26/05/2003 | 02:25 | מאת: אלינור

גם לאבא שלי היה גידול במוח והלכנו איתו לרב פירר והוא המליץ על רופאה שמתמחה בגידולים בראש.. אני לא זוכרת את שמה, אני רק יודעת שבתור בן אדם היא מגעילה (עד כמה שזה לא נעים לשמוע) אבל היא הכי טובה..