טיקים חזקים אצל ילד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/05/2003 | 10:57 | מאת: LUBA

הבן שלי בן 7.5 שנים. יש לא תקופות טיקים הפעם זה ממש חזק הוא " זורק ראש מאחורה" אני לא יודעת מה לעשות

25/05/2003 | 01:51 | מאת: yy

איזה עוד תיקים היו לו ? מיצמוץ עיניים ? ניקוי גרון שנשמע כמו מין נביחה ? בעיתות ? יריקות ? האם הוא עקשן מאד ?

25/05/2003 | 13:26 | מאת: yy

שלום, אם לבן שלך יש טיקים מוטוריים וקוליים כבר יותר משנה כדאי לך לבדוק אם יש לו אולי טוראט. בטוראט הטיקים משתנים כל הזמן. אני מציעה לך לקרוא באינטרנט על הנושא - tourette syndrome ואז תוכלי לדעת באילו טיקים מדובר והאם הם מופיעים אצל הבן שלך.