סחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/05/2003 | 10:40 | מאת: esti

שלום רב. אישה בת 44. סובל שנים מסחרחורות.. טרם נעשב בירור יסוד. אך מברורים שונים.. כנראה שזה בגלל אנמיה קשה.או ו מחלה באוזן. סובלת כול הזמן מסחרחורת קלה..ואחת לשבןע שבןעיים הסחרחורת קשה ביותר. מקבלת טיםול בכדורים קשים נגד סחרחורת.. אך לאחרונה מזלזלת בלקיחת ( כי הם מסוכנים). השאלה: האם אפשר לטוס במטוס בעת התקף סחרחורת.. או שמה שינויי הלחצים יכולים להחריף הסחרחורת. רוב תודות.

18/05/2003 | 12:07 | מאת: מוטימוט

שלום אסתי ראשית יש לבצע בירור אצל רופא על מנת לשלול פטלוגיות כגון דלקת, הצטברות נוזלים באוזן וכו'. אם הכל תקין ניתן לטפל היטב בבעיתך בעזרת דיקור וצמחי מרפא סיניים בברכה מוטי בפורום אף אוזן גרון תוכלי לקרוא תגובה מפורטת יותר שכתבתי לבעייתך

18/05/2003 | 14:08 | מאת: esti

שלום שוב. אך שאלתי היתה.. האם אפשר לטוס.. כשסובלים מסחרחורת?שאלתי מופנת לנוירולוג. שוב..רוב תודות.