neurofibromatosis type 2

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/05/2003 | 22:57 | מאת: keshetbanan

היתי רוצה ללמוד על המחלה. כל חומר יעזור לי מאד. תודה

22/05/2003 | 15:38 | מאת: פלוני

יש המון חומר באינטרנט תתקשרי לבית ליגת נשים בתל אביב שם יפנו אותך אל מס' טלפון מסויים.

30/05/2003 | 03:16 | מאת: עמיר

שלום רב אני שולח בזה הכתובת של החברה הנוירוכירורגית שמרכזה בארה"ב ומשם אני מקבל חומר רב על כל נושא במיוחד נוירופיברומטוזיס מטיפוס 1 וגם 2 חומר מפורט באנגלית על כל מחלה הקשורה בנוירולוגיה או נוירוכירורגיה. IPPINCOTT WILLIAMS & WILKIMS POX 1640 HAGERSTON M.D. 21741-1640 U.S.A המען : 530 WALNOUT STREET PHILADELPHIA, PA 19106-3621 לצערי אין לי כתובת המייל או טלפון / פקס אני מקבל כל החומר, בחינם כמובן, בדואר הרגיל אני תקווה שתשלחו לכתובת הזאת כל שאלה ובקשה כי על בטוח יענו לכם, לוקח זמן, אבל עונים בהחלט בהצלחה וקר בראיות מאחל לכם עמיר. MCS - מיקרו-נוירוכירורג

30/05/2003 | 03:17 | מאת: עמיר

שלום רב אני שולח בזה הכתובת של החברה הנוירוכירורגית שמרכזה בארה"ב ומשם אני מקבל חומר רב על כל נושא במיוחד נוירופיברומטוזיס מטיפוס 1 וגם 2 חומר מפורט באנגלית על כל מחלה הקשורה בנוירולוגיה או נוירוכירורגיה. IPPINCOTT WILLIAMS & WILKIMS POX 1640 HAGERSTON M.D. 21741-1640 U.S.A המען : 530 WALNOUT STREET PHILADELPHIA, PA 19106-3621 לצערי אין לי כתובת המייל או טלפון / פקס אני מקבל כל החומר, בחינם כמובן, בדואר הרגיל אני תקווה שתשלחו לכתובת הזאת כל שאלה ובקשה כי על בטוח יענו לכם, לוקח זמן, אבל עונים בהחלט בהצלחה ורק בראיות מאחל לכם עמיר. MCS - מיקרו-נוירוכירורג