דחוף - המלצה לנורולוג

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/05/2003 | 08:55 | מאת: רויטל

שלום, אני מבקשת המלצה לנורולוג (לא משנה האיזור) תודה מראש

14/05/2003 | 06:20 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב איני מבין אותך ? מה זה דחוף המלצה לניירולוג ? עלייך לפנות לרופא המשפחה אשר ידע את הדרך להפנותך לניירולוג. במה מדובר בכלל ? האם מדובר במחלה מסתורית . בהצלחה רמי מור

14/05/2003 | 10:20 | מאת: רויטל

שלום רמי, רופאת הילדים הפנתה אותי לניירולוג.לבני בן ה-7 חודשים יש צמרמורות בגוף לעיתים זה מופיע מס' פעמים ביום לעיתים זה לא מופיע כלל. עשינו בדיקת EEG והבדיקה יצאה תקינה, אך בכל אופן הפנו אותנו לניירולוג. האם יש סיבה לדאוג? וכ"כ אבקש המלצה לניירולוג. תודה מראש