גלים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/05/2003 | 23:49 | מאת: yossi

היי אני סובל מבעיה מוזרה כבר תקופה ארוכה אני מרגיש כמו גלים חשמליים בתוך הראש כעין פעילות חשמלית אפשר לשמוע רעשים מסוימים על ידי התקרבות לראש מישהוא שמע פעם על דבר כזה או דומה אשמח מאוד על כל פיסת מידע

12/05/2003 | 22:27 | מאת: אתי שם בדוי

yossi כתב/ה: > > היי > אני סובל מבעיה מוזרה כבר תקופה ארוכה > אני מרגיש כמו גלים חשמליים בתוך הראש > כעין פעילות חשמלית > אפשר לשמוע רעשים מסוימים על ידי התקרבות לראש > מישהוא שמע פעם על דבר כזה או דומה > אשמח מאוד על כל פיסת מידע