M.R.I - מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/05/2003 | 07:37 | מאת: אירית

לד"ר לוסוס אלכס! אודה לך מאוד באם תענה לי על שאלתי ששאלתי ב- 7.5.03 לגבי הבדיקה שאמור לעבור בני בן 3.5 אנא תשובתך. תודה אירית תזכורת: שאלתי היא על מהלך הבדיקה, האם יש בה משום סכנה לילד ונאמר לי שהיא נעשית בהרדמה כיצד?

31/05/2003 | 10:47 | מאת: עמיר

שלום רב אשמח לענות לך על השאלה ששאלתי, בדיקת הMRI היא לא כואבת בכלל אפשר לבצע אותה ללא פחד או כל חשש החולה ער וללא הרדמה בכלל אורך הבדיקה כ 40-30 דקות החולה מוכנה למעין מיטה מרחפה בתוך חדר סגור מאחל לך ולבנך רק הצלחה ובריאות בברכת עמיר MCS מיקרו-נוירוכירורג