בתי חולת אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/05/2003 | 22:10 | מאת: לילך

בתי בת 5 אובחנה כחולת אפילפסיה (לא ידוע לי הסוג) לאחר התקף "מרשים" כדברי הרופא. מקבלת תרופה בשם טגרטול כפית*2 ביום מאז הטיפול כחצי שנה לא היו התקפים, לשמחתי. אבל אובחנה בגן ע"י הפסיכולוגית עם בעית קשב וריכוז והגננת והפסיכולוגית לוחצות עלי לתת לה ריטלין. שאלותי: 1. קראתי באיזשהו מקום שבעיית הקשב והריכוז הן כתוצאה מהמחלה, האם זה נכון? 2. האם אפשר לתת לה ריטלין והאם אין ניגוד בין הריטלין לבין הטגרטול? תודה על התשובות

11/05/2003 | 03:50 | מאת: אלינור

אני חולת אפילפסיה ומאז ה"התקף הגדול" יש לי הרבה בעיות של ריכוז, מדברים איתי או שאני מדברת ופתאום אני מאבדת את עצמי ונתקעת באמצע משפטים. או ששואלים אותי משהו ופתאום אני לא מצליחה לקלוט את מה ששאלו אותי ואני צריכה כמה שניות ולעבור על המשפט כמה פעמים עד שהמוח שלי "מסתדר" והכל ממשיך כרגיל..

12/05/2003 | 03:47 | מאת: אימא

יש קשר בין המחלה לבין הקשר וריכוז אני מציה לך לטפל יותר בקשב וריכוז לר עיי רטלין יש תרופות טיבעיות מניסיון

12/05/2003 | 03:45 | מאת: אימא

14/05/2003 | 22:33 | מאת: אמא לילדה

עליך להיתייעץ עם רופא נירולוג ולא פסיכולוג קובע עם לתת ריטלין. יכול להיות שהריטלין ינגוד את הטגרטול.

15/05/2003 | 21:23 | מאת: שרית(לילך)

האם ידוע לכם על מרכז המטפל (אשר נחשב לטוב) בילדים עם מחלת האפילפסיה? או במגביל שם של רופא א פרופסור הידוע כטוב? אשמך לקבל שמות. תודה שרית.