בתי חולת אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/05/2003 | 22:10 | מאת: לילך

בתי בת 5 אובחנה כחולת אפילפסיה (לא ידוע לי הסוג) לאחר התקף "מרשים" מקבלת תרופה בשם טגרטול כפית*2 ביום מאז הטיפול כחצי שנה לא היו התקפים, לשמחתי. אבל אובחנה בגן ע"י הפסיכולוגית עם בעית קשב וריכוז והגננת והפסיכולוגית לוחצות עלי לתת לה ריטלין. שאלותי: 1. קראתי באיזשהו מקום שבעיית הקשב והריכוז הן כתוצאה מהמחלה, האם זה נכון? 2. האם אפשר לתת לה ריטלין והאם אין ניגוד בין הריטלין לבין הטגרטול? תודה על התשובות

14/05/2003 | 22:38 | מאת: מירי

בעיות קשב וריכוז יכול להיות בגלל האפילפסיה , אני לא יודעת מה מצב ביתך אבל זה אפשרי. מניסיון...... בקשר לריטלין עליך להיתייעץ עם הרופא הנירולוג המטפל בביתך כל טוב והרבה בריאות