בדיקת M.R.I

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/05/2003 | 12:40 | מאת: אירית

בני בן 3.5 עומד לעבור בדיקת M.R.I - מוח. נמסר לי שהבדיקה נעשית בהרדמה, ואני מודאגת. אבקש מאוד להסביר לי את מהלך הבדיקה ואם יש בה סיכון לילד.

09/05/2003 | 07:33 | מאת: אירית

מדוע לא ניתנת לי תשובה, זה דחוף לי. תודה אירית

15/05/2003 | 21:27 | מאת: שרית

15/05/2003 | 21:33 | מאת: שרית

כמה שידוע לי הבדיקה לא פלשנית ולא כואבת, לילדים בגיל זה מבצעים את הבדיקה ע"י הרדמה כדי שלא יזוזו במהלך הבדיקה. ביתי בת ה- 5 עשתה בדיקת C.T. וגם נעלו להרדים אותה. ההרדמה היתה קלה והיא היתעוררה לאחר 15 דקות - בתום הבדיקה. - ההרדמה כלעצמה נחשבת לבעייתית אבל זה נכון גם לגבי מבוגרים. בהצלחה בבדיקה ומחזיקה לך אצבעות! שרית