בעיית "טיקים" כרונית הנמשכת שנים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/05/2003 | 18:07 | מאת: דנה

אני בת 23 ומגיל קטו סובלת מטיקים לעיתים מיצמוץ בעיניים לעיתים גבות , גרון ואף . שאלתי בפורום פסיכיאטריה ואמרו לי לשאול נוירולוג איך מטפלים כי אמרו שזה יותר בעיית במערכת העצבים.בכל אופן מה ניתן לעשות בנידון , בגדול אין לי שליטה על כך זה בא והולך כל תקופה מסויימת וכל פעם בצורה אחרת ושונה . תודה .

07/05/2003 | 07:25 | מאת: אלי

לדנה כיוון שגם אני באותו הסבל הייתי מייעץ לך לגשת לבדיקה ואיבחון נורולוגי ואם את מעוניינת בחומר מקיף תיכנסי לאתר של א.ס.ט.י דרך סולגר www.solgar.co.il ארגון סינדרום טוראט ישראל בהצלחה ביי

08/05/2003 | 00:20 | מאת: דנה

13/05/2003 | 00:26 | מאת: אא

הרעידות מופעיות כאשר רוצים להחזיק למשל צלחת נוירולוג בדק ולא מצא כלום ישנה עצבנות ואי שקט אבל לא באופן קיצוני TSH תקין