הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/05/2003 | 16:40 | מאת: שפיץ

לדר שלום דודי בן 75 סובל כ 4 חודשים מהרפס זוסטר באיזור הצלעות. שאלותי הן זמן קצר לפני גילוי ההרפס היה לו ארוע מוח קל האם יכול להיות שההרפס בא בעקבות האירוע? מכיוון שאף תרופה לא ממש עוזרת האם נכון שיש חולים שמטופלים בעזרת תרופות נגד דיכאון? (להפחתת הכאב) אם ידוע שהבעיה היא בעצב מדוע אין אפשרות במקרים כואבים במיוחד לנתח באיזור העצב ולנקות או להוציא את העצב? או שאולי יש?

08/05/2003 | 13:13 | מאת: מוטימוט

שלום רב במהלך התמחותי בסין טיפלתי בלא מעט מקרים של הרפס זוסטר לסוגיו. ברפואה הסינית משתמשים בעיקר בצמחי מרפא סיניים לשימוש פנימי וחיצוני על מנת לטפ בסימפטומים כגון כאב, יובש, ועוד ולמניעה-הגדלת זמן ההפוגה בין ההתפרצויות בברכה מוטי