כדורים לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/05/2003 | 01:34 | מאת: אלינור

שלום! :0) אני חולת אפילפסיה ומשתמשת בכדורים- דפאלפט. הייתי רוצה לדעת אם יש חשש שהם יגרמו למחלות כלשהן.. לאחרונה אמרו לי שהם יכולים לגרום לסרטן. אם יש בעיות אחרות שהם יכולים לגרום להם אני מאוד רוצה לדעת.. תודה רבה, אלינור.

13/06/2003 | 20:48 | מאת: מרלין

לאינור. אני חולת אפילפסיה 34 שנים ומקבלת תרופות כל השנים הללו תרופות ולא קיבלתי שום מחלה אחרת. אבל בלי שום קשר לאפלפסיה תמיד אפשר לקבל מחלה כל שהיא. ובגלל שכעת אני בגיל המעבר אני מקפידה לעשות בדיקות דם כל 6 חודשים.אני מקווה שעזרתי לך קצת מניסיוני ואל תשכחי שהכל שונה מאדם לאדם.