בדיקת MRI ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/05/2003 | 11:02 | מאת: ארי

אני בן 45. עברתי MRI ראש ולהלן התוצאות "תהודה מגנטית למח , לפני ואחרי הזרקת גדוליניום (T1 , T2 ) : מודגמת מערכת חדרים,ציסטרנות וחריצים תקינה. בסדרות T2 ו- FLAIR מודגם מוקד בודד בחומר הלבן התת קורטיקלי באונה פרונטלית מימין ומוקד זעיר פרונטלי משמאל. יתר רקמת המח תקינה. אין עדות לתהליך תופס מקום . אין עדות להאדרה פתולוגית. אותות זרימה תקינית מכלי הדם הגדולים. סיכום: שני מוקדים בחומר הלבן התת קורטיקלי שמשמעותם אינה ברורה - וסקוליטיס? " אודה לקבל אינפורמציה נוספת לגבי אבחנה זו שאינה ברורה.

31/05/2003 | 10:57 | מאת: עמיר

שלום רב תפנה מיד לרופא נוירוכירורג בכיר או מומחה דרך נוירולוג מומחה אל תתמהמה בכלל רופא משפחה או בקופ"ח לא מב1ינים כלום בבדיקות כאלה של MRI או CT כי בעייתך אולי מצריכה קרינה במוח כדי למנוע התפשטות של הגידולים מאחל לך רק בראיות ובהצלה