רפואה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/05/2003 | 22:08 | מאת: עדן

אני יודעת שהשאלה שלי לא כל כך קשורה לפורום הזה,אבל פשוט לא מצאתי שום פורום שיכול לענות לי על השאלה...אני מקווה שאתה תוכל. אני בת 17 ואני מאד מתלבטת אם ללכת לרפואה. אני מאד אוהבת את התחום אבל זה נראה לי לא אנושי ללמוד 6 שנים ועוד לעשות התמחות 5 שנים בערך...ואני יודעת שזה קשה. ואני יודעת שלא יהיה לי זמן לנשום! זה באמת שווה את זה? שמעתי שלוקח הרבה זמן עד שמגיעים למעמד בכיר ועד שמגיעים למשכורת מכובדת גם לוקח לא מעט זמן. מצד שני,אני מאד אוהבת את זה,ופניתי דווקא אלייך,כי הנושא שלך מעניין אותי...הייתי רוצה את דעתך בנושא... תודה רבה,עדן.

21/05/2003 | 15:44 | מאת: שירה

עדן, אם זוהי שאיפת חייך, אל תוותרי עליה! אחרת לעולם תרגישי החמצה!