ריטלין ותרופות נוגדות פרכוסים??!!

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/05/2003 | 02:55 | מאת: דנה

יש לי ילד בן 6 המטופל בשתי תרופות נוגדות פרכוסים ועדיין אין שליטה. קשה לנו מאוד בבית הספר כיוון שאגרסיבי וחסר שקט. הרופא הציע ריטלין ואני לא בטוחה שזה רעיון טוב. אשמח לשמוע מנסיונם של אחרים. האם יש תרופות או תוספי מזון שעובדים בכיוון זה ויכולים להחליף ריטלין

12/05/2003 | 03:54 | מאת: אימא

יש תרופות טיבעיות שיכולות לחזק את מערכת העצבים תיתיעצי עם הרופא

07/06/2003 | 23:48 | מאת: דניס104

דנה שלום תנסי שיטה של הסבתא + הספר של הרמבם, 10 גרגירי חרדל כל יום, לבן זוג שלי זה עזר (אבל לצערי הוא לא האמין בזה והפסיק אבל ההתקפים מאז חוגגים) אנא ממך נסי זה לא מזיק,מה גם שיש עכשיו כל כך הרבה כדורים בנושא האפילפסיה שזה מדהים חייב להיות משהו בעבורו,תנסי אם ביכולתך. את פרופ" בלט בת"א או פרפ" רכס מהדסה והוא גם נימצא אחת לשבוע בת"א בהצלחה רבה עם המון חיזוקים דניס