גידול בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/05/2003 | 22:29 | מאת: לי

שאלתי היא כזאת : מדובר בילדה בת 12 קרובת משפחתי אזרחית רוסיה אשר הובחן אצלה גידול בעמוד השדרה בין חוליה שלישית ורביעית התחתונה בגודל 50X18.5 מ"מ לוקלי הילדה הגיעה לישראל כתיירת על מנת לקבל טיפול רפואי, ברוסיה נאמר לה שהיא זקוקה לניתוח תוך שבועיים. להיכן עדיף לנו לפנות לקבלת הטיפול הטוב ביותר? ברשותינו יש בדיקת MRI אשר דרכה הובחנה הבעיה. אשמח לכמה המלצות בתודה מראש

02/05/2003 | 16:32 | מאת: מיכאל אברגיל

ללי אני ממליץ לך בחום לפנות לד"ר כהן וד"ר זאב פלדמן מבית החולים שיבא בתל השומר מהמחלקה הנויורוכירורגית הם מנתחים ברמה עולמית ותיסמכי אליהם הם מלאכים שהיה לדודתך הרבה הצלחה ובריאות ובעזרת השם הכל היה בסדר

03/05/2003 | 14:22 | מאת:

לי שלום אינני נוהג להמליץ בפורום על רופאים. אך אם ברצונך שהילדה תקבל טיפול המתאים למצבה ע"י צוות מומחים הכולל נוירוכירורגים ואורטופדים את יכולה לפנות למרכז הישראלי לניתוחי עמוד השדרה. במידה ותהיי מעוניינת אמסור לך את דרכי ההתקשרות לשם. ד"ר אשכנזי

04/05/2003 | 16:18 | מאת: לי

ד"ר אשכנזי, אני מאוד מודה לך על תשובתך. אשמח לקבל את פרטי המרכז