מנינגיומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/04/2003 | 07:19 | מאת: מוני

עברתי בדיקת M.R.I והממצא : מנינגיומה (30 מ"מ ) אמצעית בגומה הקידמית עם בצקת ואזוגנית סביבה , בינונית. קיים אפקט מסה מתון עם צימצום נפח החריצים המיצחיים אך ללא סטיה של קו האמצע . זנב דוראלי עדין בשולי המנינגיומה שמקורה בדורה המכסה את קרקעית הגומה הקידמית, מעט מאחור. עלי לציין שאין לי שום תסמינים. את בדיקת M.R.I עברתי לפי דרישת רופא אף אוזן גרון. מה עלי לעשות? למי לפנות ? בתודה מראש, מוני

30/04/2003 | 12:39 | מאת: לירוי

שלום קוראים לי לירוי ואני מטופל בסדרת תרופות נוירופלטיות משתמש ב 2 MG CLONEX ACAMOL אדום כש הפכתי או בעצם המצאתי אנטיאוקסיזנט 2 כדורים של ארטאן עם 3 כדורים נוקטורנו LOASTRAL GEODON U EFFXEXOR 75 MG בבלילה אני לוקח קלונקס 2 מ"ג +אכמול אדום+25 מ"ג נוזינן מכיון שאני משתמש שנים בכדורים האלה הפסיקו להשפיע מתעניין מאוד בתרופות חדישות ביותר !!!!!!!!!!!! של PFIZER לדיכוי של מערכת העצבים המרכזית מחסור בסרטונין עודף בדופאמין מה עושים אובחנתי כמיגרן פסיכוסומאט כולל XANAX הכדורים לא משפיעים אודה לך מאוד אם תעדכן אותי בכדור חדש נרקוטי יותר חזק מקלונקס מאחר שהשינה שלי כלה חוסר שקט והתעוררת פתאומית ושינה כאב ראש מתמשך משתמש במיגרהלב אז מה כדור השינה הטוב ביותר לסימפטומים שצצינתי יודע וומתמחה בהיפנוזה קורא מחשבות אודה לך מאוד ד"ר יקר אם תוכל לתת לי חומר מקצועי בנושאים שהזכרתי ולהתאים לי טיפול שינה מתאים כיוון שהכדורים הפסיקו להשפיע בכבוד רב לירוי מזה RYPNOL.איך אפשר להשיג אותו או לטפל בסימפטומים ה"נל רק בכדור מה הכדור השינה הטוב ביותר שיש כיום רק תוצרת חוץ אנא ממך עזור לי באנמפורמציה אקדמית ואם תתן לי המלצה על כדור השינה מהמשפחה שיכול לעזור לי כדור נוירולוגי בלבד רק מבה PFIZER עם מינימום תופעות לוואי אודה לך מאוד עם תעדכן אותי הן במידע מקצועי ווהן בכדורי שינה חדשים ביותר זכור דבר אחד נכבדי אני היפראקטיבי על CLONEX 2MG NYמטופל אצל פסיכיאטר אבל לאותו פסיכיאטר אין התמחות נוירולוגית!!!!!!!!!!!!! בעבר בקרתי אצל נוירולוגים MIGRALEVE לא עוזר מה עושים אנא ממך למד אותי מידע מקצועי והמלץ לי על כדור שינה חדיש ביותר שיוכל לרפות את הסימפטומים הנ"ל בכבוד רב לירוי

03/05/2003 | 12:11 | מאת: לירוי

03/05/2003 | 12:13 | מאת: לירוי

30/04/2003 | 18:41 | מאת: עינת

לא יותר פשוט לשאול את הרופא ששלחת אותך לעשות את הבדיקה?

01/05/2003 | 20:47 | מאת: מוני

עינת, את לא כותבת בתור מה את עונה, את רופאה? או אולי סתם מתיעננת בנושא? בכל אופן , הרופא A.A.G שלח אונו לבדיקת M.R.I ושם התגלה הממצא הנ"ל. אין לי שום כאבים או כל סימטום אחר ואם לא הייתי עושה את הM.R.I לא הייתי יודע על המנינגיומה.(לרופא אוזניים הלכתי לבדוק את השמיעה שירדה בשנים האחרונות. עכשיו לאחר שאת מעורה בענינים אמרי לי למי לפנות ואולי את יודעת להסביר לי יותר בעניין. בתודה, מוני.