נימול בכפות ידים וכפות רגלים ולשון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/04/2003 | 11:28 | מאת: יוסי

שלום. אני מרגיש נימול קבוע בכפות רגלים ידיים ובלשון. הרגשה מוזרה שלקצות האצבעות כאילו הם קפאות מקור. זה התחיל לפני שבועים.סובל ממתח בעבודה ועצבנות

29/04/2003 | 05:45 | מאת: yosi

יוסי כתב/ה: > > שלום. > אני מרגיש נימול קבוע בכפות רגלים ידיים ובלשון. > הרגשה מוזרה שלקצות האצבעות כאילו הם קפאות מקור. > זה התחיל לפני שבועים.סובל ממתח בעבודה ועצבנות

02/05/2003 | 16:43 | מאת: מיכאל

ליוסי היקר אני אומנם לא רופא אך אני ממליץ לך לעשות בדיקת סי.טי ואפילו להתעקש על בדיקת M.R.I מוח שהיה לך הרבה בריאות ורפואה שלמה בעזרת השם

08/05/2003 | 13:29 | מאת: מוטימוט

שלום רב נימול בקצוות הגפיים נחשבת על פי הרפואה הסינית כסטגנציית או תקיעות אנרגיה - ניתן לטפל יפה בעזרת דיקור וצמחי מרפא במקביל יש לשלול הפרעה נוירולוגית בבדיקה אצל נוירולוג. בברכה מוטי