דחוף רופא מומחה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/04/2003 | 14:49 | מאת: דנה

אבקש לדעת מי מכיר מומחה ניאורולוג שמקבל באופן פרטי תודה

28/04/2003 | 05:49 | מאת: רמי מור - הומאופט

מה קרה . ממה את סובלת כל כך. חשוב לשמור על פרופורציות ולא להלחץ. ספרי מה קרה. בברכה רמי מור

28/04/2003 | 10:15 | מאת: אן תחושה בלחי בצד ימין

רמי שלום רב הבעיה היא אצל בעלי לפני כ4-חודשים כל צד ימין נרדם הוא הלך לנירולוג קיבל כדורים לאחר זמן מה שזה לא עבר שלחו אותו לצילום MRI ונשלל משהו חריג לאחר מכן שלחו אותו לרופא בתל השומר והוא נתן לו שוב את אותם כדורים ואמר שיש לו פגיעה בעצב וצריך לחכות כחצי שנה יתכן שיעבור ואם לא ישלחו אותו לעשות זריקה שגם לא תמיד עוזרת בקיצור המצב שלו בלתי נסבל ואני מחפשת מומחה שאולי תמורת תשלום ימצא פתרון הוא סובל נורא הבעיה אצלו שהוא היה אמור לעבור טיפול שיניים מאוד מסובך כולל שתלים והכל מתעכב בגלל המצב שלו היא אפשר לעשות לו טיפולי שיניים (בגלל מצב חניכיים גרוע עקרו לו את כל השיניים התוחנות) מצטערת על הסיפור הארוך שלי ואם תוכל לעזור אשמח מאוד תודה מראש

29/04/2003 | 11:22 | מאת: אתי שם בדוי

הבן שלי היה לו אפלפסיה שפרירית נתנו לו לומינל ק כ כמה חודשים 4 חודשים וזה עבר לו ולו חזר לטענת בית החולים מחלקת נרולוגיה זה מחלה ראלית שעוברת ולא חוזרת ואני מכירה עוד אימהות שקבלו את זה בגיל שנה ועבר ולא חזר בלי תרופה והבן שלי אמרו לי שפעם לא היה לזה תרופה וזה עבר ש אבקש מידע על אפלפסיה שפרירית ג ם ז ה יעבור בל י

29/04/2003 | 11:23 | מאת: אתי שם בדוי

07/06/2003 | 23:35 | מאת: דניס104

שלום דנה תנסי את פרופסור צבי רם, ממליצה בחום (אישי) אני חושבת שעכשיו הוא באיכילוב,הוא היה באסותא, ובתל- השומר, בהצלחה