גליובלסטומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/04/2003 | 18:38 | מאת: אלי

האםקיימים טיפולים חדשנים למחלת הגליובלסטומה אשר מאריכים את תוחלת החיים בצורה משמעותית

27/04/2003 | 22:30 | מאת: Gubi

הי אלי, הכנס את הודעתך לפורום נטורופטיה ואשתדל ככל שאוכל לעזור. אם תוכל תן שם מעט יותר פרטים כמו מתי נתגלה, באיזו אונה במוח וטיפולים שנעשו עד כה וכו'.

29/04/2003 | 00:44 | מאת:

אלי שלום מנסים טיפולים חדשניים למחלה כל הזמן. האם יעילותם מוכחת? לא בטוח. הטיפול כיום תלוי במיקום הגידול, ביכולת אפשרות לכריתה כירורגית יעילה כטיפול ראשוני ולאחר מכן נסיונות טיפוליים בתרופות שונות כגון כימוטרפיות למחנהן, גליאדל, רדיוכירורגיה וכד'. לצערי כל הטיפולים הנ"ל לא שינו בהרבה את תוחלת החיים של החולים במחלה הנ"ל. ד"ר אשכנזי

29/04/2003 | 08:08 | מאת: Gubi

שלום אלי, כתב ויתור ואזהרה: אני איני רופא ואין לי כל השכלה בתחום רפואי כלשהו. הודעתי זו אינה באה להחליף התייעצות עם רופא, ואין לה כל תוקף רפואי. הודעתי זו מתבססת אך ורק על ידע שצברתי ממחקר וקריאה ורצון כנה לעזור. אני חושב שחשוב לא להתעכב, ולכן אענה לך כאן. לרפואה האלופטית יש מעט מאד מה להציע לחולי GBM. אני מזה 15 שונים חוקר את מחלת הסרטן במיוחד מהאספקטים האלטרנטיביים של רפויה. תחילה אכתוב על מה שאני יודע לטיפול בסרטני מוח ואח"כ אתן לך רשימה של מטפלים הוליסטיים המטפלים במחלה. טיפול הוליסטי במחלה חייב להיות מקיף וכולל, אין כדור קסם!!! הטיפול בדר"כ כולל: דיאטה ותזונה לריפוי סרטן. תוספי מזון. צמחי מרפא. התנקויות (מעי, כבד, טפילים, לימפה ודרך עור). פעילות גופנית פעילות גוף נפש. אני אתיחס לתוספים ולעשבי מרפא שנמצאו כיעילים ל - GBM. בסרטני מוח חשוב להשתמש בתוספים שיכולים לחדור Blood Brain Barriers. החומרים הבאים נמצאו כיעילים ביותר לסרטני מוח: 1. ARTEMISININ - עשוי מצמח הארטמיסיה (התערובת של כל הנגזרות - ARTEMISININ, ARTEMETHER , ARTESUNATE נמצאה כיעילה ביותר). 2. NEW CASTLE DISEASE VIRUS VACCINE 3. ANTINEOPLASTON - זהו חומר בו משתמש DR. BRUZYNSKI (יוסטון טקסס) בהצלחה טובה בטיפול בסרטני מוח. אני מאד ממליץ לך להפגש עם רופא הוליסטי. לעיתים יש גם אפשרות של שילוב של רפואה אלטרנטיבית עם הקרנות וניתוח בסרטני מוח. כדאי לך כמובן לבדוק את כל האפשרויות. רשימת מטפלים הוליסטיים המטפלים בסרטן: דר' יוסף ברנר (אונקולוג) ה' באייר 46, תל אביב 03-5467733 דר' שיינמן נימרוד (דר' לנטורופטיה) 03-5495149 (קליניקה) 09-8991497 (בית) 09-8995346 (בית) דר' גדעון עירון רח' יהושוע בן נון 53 ת"א 03-5445044 דר' דיין רח' בנימין מטודלה 39 שכון דן ת'א 03-6496888 [email protected] דר' גולדמן - מטפל בין השאר ב - NEW CASTLE VIRUS DISEASE VACCINE 02-6423207 דר' דוד שדה רח' מכבי 9 נס ציונה 08-9380048 פנינה בר – סלע (PHD) 04-9833317 e-mail: [email protected] דר' אבני בארי 5 רחובות 08-9361429 057-587035 E-mail: [email protected] www.avnixclinic.co.il מקווה שעזרתי במעט. אם תהיינה לך שאלות נוספות אל תהסס לשאול, או השאר את ה - אי מייל שלך ונעשה זאת שלא מעל דפי הפורום.

30/04/2003 | 08:40 | מאת: אלי

גבי שלום רציתי להודות לך על כך שטרחת לענות על מכתבי.